Cum cumpar?

1. Crearea contului si logarea
 • Pentru aceasta apasati pe link-ul "CONT NOU", selectati Persoana Fizica / Persoana Juridica si completati formularul cu informatii corecte, necesare pentru livrarea comenzii.
 • Dupa efectuarea acestor pasi veti primi un e-mail de confirmare a inscrierii. E-mailul va contine si un link pe care trebuie sa dati click pentru a efectua confirmarea. ATENTIE! Daca nu se efectueaza confirmarea, contul nu poate fi accesat.
 • Dupa confirmarea contului va puteti loga, completand campurile "e-mail" si "parola" si apoi apasand "Intra in cont".
 
2. Cautarea si adaugarea produsului in cos
 • Localizarea unui produs se face in mai multe feluri:
  - alegand produsul direct de pe prima pagina,
  - selectand categoria de produse in cadrul meniului din stanga
  - cautandu-l cu ajutorul formularului de cautare
  - alegandu-l din sectiune "Top produse"
 • Pentru a putea adauga un produs in cos trebuie sa apasati butonul "Adauga in cos"
 • PRETUL PRODUSELOR CONTINE TVA
 
3. Verificarea si trimiterea comenzii
  • Pentru a vizualiza comanda dati click pe link-ul "Vizualizare cos" aflat in dreapta sus. Verificati detaliile comenzii si modificati cantitatile fiecarui produs.
  • Dupa apasarea butonului "Validare Comanda" veti merge la pasul 2. In functie de situatie vi se va cere sa va creati un cont sau sa va conectati, completand datele dvs.
  • In momentul in care sunteti logat, la pasul 3 va aparea lista cu produsele dvs. si un calcul total al valorii acestora.
  • De asemenea vor fi afisate informatii cu privire la "Detalii facturare", "Detalii Livrare", "Serviciu Livrare", "Mod de plata" pe care le puteti completa/modifica. Puteti mentiona ora la care doriti ca produsele sa fie livrate sau alte eventuale mentiuni in sectiunea"Observatii".
   Dupa efectuarea acestor operatii apasati butonul "Continua comanda".

   In functie de datele de livrare completate, de serviciul de livrare si modul de plata selectate, pasul 4 va fi sau nu ultimul, si va va permite trimiterea comenzii prin apasarea butonului "Trimite Comanda".


 • In cazul in care ati optat pentru metoda de plata online, datele comenzii dvs. vor fi stocate in cadrul sistemului nostru, pentru ca ulterior sa fiti redirectat catre sistemul de plata on-line de la www.PlatiOnline.ro. In acest fel BOOKIDZ SOLUTIONS SRL poate asigura clientilor un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.Veti avea de urmat 2 pasii:
  1. Introduceti datele dvs. personale
   • Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii.
   • Toate tranzactiile au loc intr-un mediu securizat, folosindu-se conexiuni de tip SSL si criptare pe 128 de bytes.
   • Informatiile personale NU sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre BOOKIDZ SOLUTIONS SRL, nici de catre PlatiOnline. Este necesara o completare corect si completa a formularului cu datele referitoare la facturare si livrare. Adresa de e-mail are mare importanta deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces si impiedica comunicarea cu privire la starea comenzii.
   • Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
  2. Introduceti datele despre credit/debit card:
   • Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
   • Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
   • Pentru plata cu cardul tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele BOOKIDZ
 
 

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata, plata Ramburs. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzile pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului bancar al societatii deschis la Banca Transilvania cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz

Produsele COMANDATE si ACHITATE PRIN CARD DE CREDIT/DEBIT, TRANSFER BANCAR/ORDIN DE PLATA , vor fi livrate la domiciliu prin intermediul unui curier RAPID IN TERMEN DE 24-48 DE ORE DE LA CONFIRMAREA PLATII.
In cazul IN CARE OPTATI PENTRU PLATA Ramburs, veti achita contravaloarea coletului curierului in momentul livrarii. 

COSTUL DE EXPEDITIE  ESTE DE 15 RON / PACHET .

Pentru comenzile care au ca adresa de livrare locatii din afara Romaniei, pretul se calculeaza in functie de tara in care se face livrarea, iar pretul este afisat la etapa a 4 de efectuare a comenzii - Trimite Comanda.
Pentru comenzile in valoare de minim 100 lei transportul este GRATUIT
Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.
Pentru produsele comandate SI ACHITATE IN AVANS se va primi factura fiscala si chitanta. 


Pentru comenzile care se achita prin ordin de plata datele fiscale sunt: BOOKIDZ SOLUTIONS SRL, Registrul Comertului nr.: J23/1678/2019, CUI: RO40966944, cont bancar nr. IBAN RO45BTRLRONCRT0495783501, deschis la Banca Transilvania, Agentia Victoria.
BOOKIDZ SOLUTIONS SRL garanteaza ca datele oferite vor fi folosite strict in vederea livrarii optime a comenzii. Aceste date nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara un acord prealabil. Mentionam ca datele dumneavoastra vor ramane confidentiale.

  Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PlatiOnline. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:
Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite BOOKIDZ SOLUTIONS SRL si PlatiOnline garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PlatiOnline" si "Politica de confidentialitate BOOKIDZ SOLUTIONS SRL " pentru mai multe informatii despre subiect.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PlatiOnline pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".
  Produsul a fost adaugat in cos